Debugger problem "The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document

Provide feedback, request enhancements, and get help with wind-turbine computer-aided engineering tools.

Moderators: Bonnie.Jonkman, Jason.Jonkman

Mohamed.Fekry
Posts: 22
Joined: Mon Dec 25, 2017 5:47 am
Organization: Zagazig University
Location: Egypt

Debugger problem "The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document

Postby Mohamed.Fekry » Sun Jun 09, 2019 2:09 am

I am using VS 2017 for coding OpenFast. Every time i place a break point to compile the program, the program continue without stopping at that breakpoint. There is a message appears next to the breakpoint as follows "The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document".
Is there any solution for that?
Debug.png
Debug.png (153.75 KiB) Viewed 653 times

Jason.Jonkman
Posts: 4347
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:38 pm
Location: Boulder, CO
Contact:

Re: Debugger problem "The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document

Postby Jason.Jonkman » Sun Jun 09, 2019 1:55 pm

Dear Mohamed,

You should select and use a Debug version (instead of a Release) version if you want to use breakpoints.

Best regards,
Jason Jonkman, Ph.D.
Senior Engineer | National Wind Technology Center (NWTC)

National Renewable Energy Laboratory (NREL)
15013 Denver West Parkway | Golden, CO 80401
+1 (303) 384 – 7026 | Fax: +1 (303) 384 – 6901
nwtc.nrel.gov

Mohamed.Fekry
Posts: 22
Joined: Mon Dec 25, 2017 5:47 am
Organization: Zagazig University
Location: Egypt

Re: Debugger problem "The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document

Postby Mohamed.Fekry » Sun Jun 09, 2019 8:25 pm

Thank you for considerations


Return to “Computer-Aided Engineering Software Tools”

Who is online

Users browsing this forum: Cheng.Zhang and 1 guest