About Hydrodyn output format

Discuss field testing of turbines and structural testing of components.

Moderator: Bonnie.Jonkman

HongBhin.Kim
Posts: 1
Joined: Sun Aug 09, 2020 6:15 am
Organization: INHA UNIVERSITY
Location: REPUBLIC OF KOREA

About Hydrodyn output format

Postby HongBhin.Kim » Sat Aug 15, 2020 4:13 am

---------------------- OUTPUT --------------------------------------------------
True HDSum - Output a summary file [flag]
False OutAll - Output all user-specified member and joint loads (only at each member end, not interior locations) [flag]
2 OutSwtch - Output requested channels to: [1=Hydrodyn.out, 2=GlueCode.out, 3=both files]
"ES11.4e2" OutFmt - Output format for numerical results (quoted string) [not checked for validity!]
"A11" OutSFmt - Output format for header strings (quoted string) [not checked for validity!]
I have fast version 8.16.0. And running this program, I wanted to see numerical results about floating platform so I changed word 'False' to True but Computer said That is under on developing. So What I want to say, Is this function(numerical results) not available?
Thank you for reading it.

Jason.Jonkman
Posts: 5738
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:38 pm
Location: Boulder, CO
Contact:

Re: About Hydrodyn output format

Postby Jason.Jonkman » Mon Aug 17, 2020 8:43 am

Dear HongBhin.Kim,

The OutAll option of HydroDyn has never been implemented, hence the error. For now, you can select which HydroDyn-level outputs you want through by specifying them in the Output Channels section of the HydroDyn input file.

Best regards,
Jason Jonkman, Ph.D.
Senior Engineer | National Wind Technology Center (NWTC)

National Renewable Energy Laboratory (NREL)
15013 Denver West Parkway | Golden, CO 80401
+1 (303) 384 – 7026 | Fax: +1 (303) 384 – 6901
nwtc.nrel.gov


Return to “Testing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest